Phlane Adminastör
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 29 Tecrübe : Uyarı : Takımınız : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Oyuna Nasıl Başlanır, Sunucu Seçimi Hakkında Bilgiler Salı Ekim 07, 2008 6:48 am | |
| Merhaba
İstanbul Kıyamet Vakti'ne başlamaya karar vermişseniz öncelikle bir Mynet üyeliğine sahip olmanız gerekmektedir. http://istanbuloyun.mynet.com/ girerek üye olabilirsiniz
Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra yapmanız gereken şey Oyunu edinmektir.Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğunu düşünerek anlatıma devam ediyorum..
Sunucu Seçimi..
Çoğu Online oyunda olduğu gibi değil çok daha farklı bir sistem mevcuttur sunucu sisteminde. Her sunucu birbiri ile tamamen bağımsızdır.Örnek vermek gerekirse Eminönü sunucusunda 21 seviye bir karakteri olan kişi bu karakteri ile yalnızca Eminönü sunucusunda oyuna bağlanabilir.Bu yüzden yalnızca bir sunucuda oyunu oynamak sizin yararınızadır.
Eminönü Sunucusu İKV'nin ilk sunucusudur.Bu nedenle ilk oyuncuların çoğunlukla bulunduğu ve kalabalık olma ihtimali yüksek sunucudur.Ayrıca; fazla oyuncusu olduğundan dolayı diğerlerine oranla daha çok güncellenen bir sunucudur.
Teşkilat Sunucusu İKV'nin oynanılabilirliği orta düzeyde olan bir sunucusudur.Geçmişe bakacak olursak Yönetim karşıtı kişilerin boy gösterdiği bir sunucu olarak tanımlanabilir.
Beyaz Köşk Sunucusu Benim Sunucum bir zamanlar İKV'nin en mükemmel sunucusuydu.Bunu sağlayan oyuncuların oyuna ara vermeleri nedeni ile biraz geriledi yaş oranı düştü.Fakat bu kişiler tekrar Beyaz Köşk'ü en seçkin sunucu yapacaklardır.
Kuklacı Sunucusu Beyaz Köşk'e yakın Teşkilat'tan uzak bir yerdedir konum olarak.Beyaz Köşk'ten sonra iyi bir seçim olabilir.
Meran İKV'ye 4 sunucu yetersiz geldiği zaman yetersizlikten ötürü açılan ilk sunucudur.4 Sunucuda barınamamış kişilerin aradıklarını bulamamışların kaçanların sığındığı ilk sunucu.Tercih edilmesini tavsiye etmediğim bir sunucudur.
Tılsım İKV'ye eklenen sunucunun da yetersiz kalması ssebebi ile bir sunucu daha eklenmiştir.Tılsım sunucusu Meran'a göre daha temiz daha sakindir.
Sancak Son sunucudur şu anlık.En az nüfusu ile yeni kullanıcılarını beklemektedir.
Sunucu seçimini tamamladıktan sonra Oyuna girebilirsiniz.Sonrası "Oyun Nasıl Oynanır" başlıklı konuda anlatılacaktır.
İyi eğlenceler
(BEN TILSIM SUNUCUSUNDA OYNUYORUM OYUNA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ TILSIMA GİRİN BEN SİZE YARDIM EDERİM)
BARKOD |ıı|||ııı|||ııı|||ııııı| 4 8 15 16 23 42 | |
|
istanblue F.L Normal üye
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 29 Nerden : Toprak Krallığı Tecrübe : Uyarı : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Oyuna Nasıl Başlanır, Sunucu Seçimi Hakkında Bilgiler Cuma Ekim 10, 2008 8:44 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Nerden : grinmauld meydanı 12 numara Tecrübe : Uyarı : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Oyuna Nasıl Başlanır, Sunucu Seçimi Hakkında Bilgiler Cuma Ekim 10, 2008 10:30 am | |
| | |
|