Forum Life
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Life

forumlife

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Counter Strike Tanıtım

4 posters
YazarMesaj
ResurrectionOfTheCakici
Adminastör
Adminastör
ResurrectionOfTheCakici

Tecrübe :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Uyarı :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Ruh Halim : Counter Strike Tanıtım Aggres10

Counter Strike Tanıtım Empty
MesajKonu: Counter Strike Tanıtım   Counter Strike Tanıtım Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 12:13 am

Counter-Strike 1.5 programı hakkında;

Counter-Strike nedir? Counter-Strike, son yılların en popüler oyunlarından birisi olup birçok site ve dergi tarafından yılın oyunu seçilen Half-Life'ın birçok modifikasyonundan bir tanesidir. Half-Life modifikasyonları, Half-Life oyun motorunu kullanan, fakat değişik oyuncu modelleri, haritalar, farklı konu ve atmosferlerle amatör oyun yapımcıları tarafından yaratılmış yeni oyunlar olarak tanımlanabilirler. Belki de Half-Life'ı bu kadar popüler yapıp ilk çıktığı günden birkaç yıl sonra eski oyun motoruna rağmen oynanmasını sağlayan da onun modifikasyonlarıdır. Counter-Strike'ı diğer modifikasyonlardan ayıran onun gerçekçi silahları, aksiyon dolu atmosferi, kaliteli oyuncu modelleri, güzel haritaları ve sık sık güncellenmesidir.

Oyunun konusu nedir?
Counter-Strike oyunu son yıllarda dünyanın çeşitli bölgelerinde eylemlerle bulunmakta olan bazı terörist gruplarla, terörizme karşı özel eğitim almış Counter-Terrorist birliklerinin mücadelesine dayanmaktadır. Teröristler rehin alma, bomba koyma, suikast türü eylemlerde bulunmakta ve Counter-Terrorist kuvvetleri de buna karşı saldırılar geliştirmektedirler (yani Counter-Strike). Örneğin teröristlerin ellerinde tuttukları rehineleri kurtamaya çalışmak, teröristlerin bomba yerleştirebileceği potansiyel yerleri savunmak veya yerleştirilen bombaları etkisiz hale getirmek, teröristler tarafından suikaste uğraması muhtemel olan önemli bir kişiyi koruyarak, sapasağlam gideceği yere ulaşmasını sağlamak gibi görevler oyunda mevcuttur
Witch King
F.L Normal üye
F.L Normal üye
Witch King

Tecrübe :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Uyarı :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Takımınız : Counter Strike Tanıtım Galatasaray

MesajKonu: Geri: Counter Strike Tanıtım   Counter Strike Tanıtım Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 2:58 am

saol
http://www.seherbaz.com
F.L Çalışkan üye
F.L Çalışkan üye

Tecrübe :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Uyarı :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Ruh Halim : Counter Strike Tanıtım Psikop10

MesajKonu: Geri: Counter Strike Tanıtım   Counter Strike Tanıtım Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 10:43 am

saol
http://avatarturkish.motionsforum.com
istanblue
F.L Normal üye
F.L Normal üye
istanblue

Tecrübe :
Counter Strike Tanıtım Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Counter Strike Tanıtım Right_bar_bleue

Uyarı :

MesajKonu: Geri: Counter Strike Tanıtım   Counter Strike Tanıtım Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 2:06 am

saol

Counter Strike Tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Counter Strike Oyun Hileleri
» counter bilgi